Cabana Valentina
.ro .en
Oferte speciale

Ofertă Revelion 2020

 

Tip pachet

Demipensiune

Camera dubla

Family Room

Apartament

 

Pachet 4 nopti/5 zile & Revelion 2020 în perioada 30 dec. 2019 – 03 ian. 2020

 

2300 lei/persoană

 

2500 lei/persoană

 

2700 lei/persoană

 

 Tarifele sunt exprimate în lei/persoană/sejur și includ taxa hotelieră de 1% și TVA 5%.

Copiii cu vârsta de până la 5 ani beneficiază de gratuitate. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 – 10 ani plătesc 700 lei/sejur, iar cei peste 10 ani platesc 1200 lei/sejur. 

Pentru toate tipurile de camere se iau în calcul minimum 2 adulți plătitori, iar pentru copii se ia în considerare vârsta împlinită a copilului la data cazării.

 Servicii incluse pe toată durata sejurului:

       1.     Cazare– condiții de 4*

Camera dublă oferă condiții exclusiviste, fiind dotată cu pat matrimonial (180x200cm) sau 2 paturi (90x200cm); minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD cu diagonala de 81 cm; balcon cu vedere panoramică.

Family Room este o cameră foarte spatioasă (36 mp) destinată familiilor cu copii:  un pat matrimonial extra large (200x200cm) și un pat dublu (140x200cm), minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD 81 cm; șemineu electric

Apartamentul are un dormitor cu pat matrimonial (180x200cm); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD cu diagonala de 81 cm; minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray) și un living dotat cu doua paturi 90x200cm, două balcoane cu vedere panoramică, șemineu electric.

2.     Mic dejun -  este de tip bufet, cu preparate proaspete tradiționale, brânzeturi, legume, prăjituri, fructe, cafea, ceai și lapte.

3.     Cina - este de tip bufet si cuprinde: supa/ciorba, feluri principale, desert și băuturi alcoolice și nealcoolice.

 4.     Five o’clock

Vă invităm să savurați în fața șemineului o prajitură de casă, însoțită de o ceașcă de ceai aromat sau o cană cu vin fiert, într-o atmosferă caldă, cu muzică lounge, clasică, café-concert sau jazz.

5.     Play&fun - la recepția pensiunii găsiți cărți de joc, table, șah, monopoly, rummy sau poker

6.     Parcare -  o parcare generoasă este pusă la dispoziția turiștilor în mod gratuit și în condiții de siguranță.

7.     Masă festivă de Revelion - Meniu specific de revelion, băuturi, muzică&dans, DJ, tradiții de Anul Nou din Bucovina, surprize

8.     Brunch 1 Ianuarie – de toate pentru toți (antreuri, ciorbe, fripturi, dulciuri, băuturi și muzică bună)

 

Activități opționale contra cost sunt oferite de partenerii noștri locali:

 Vizitarea Mânăstirilor Bucovinei însoțiți de un ghid turistic - de la 100 lei/persoană

Pe o raza de 35 km puteți vizita principalele mânăstiri ale Bucovinei: Voroneț, Humor, Pătrăuți, Arbore, Sucevița, Moldovița, Putna. La cerere, organizăm excursii de grup.

 Alte obiective turistice : Cacica: Sanctuarul Catolic și Mina de Sare; Marginea – ceramica neagră; Cetatea de Scaun a Sucevei

 Parcul Ariniș   - La numai 7 km distanță vă așteaptă Parcul Ariniș cu următoarele atracții:

§  Telescaun & pârtie ski cu instalație nocturnă;

§  Piscină acoperită;

§  Patinoar pentru copii;

§  Terenuri & sala de sport

§  Aventura Park

 Plimbare cu sania sau căruța prin împrejurimi – de la 60 lei/persoană

 Relații și rezervări:

 Tel: 0722.309.361; E-mail: info@cabanavalentina.ro; www.cabanavalentina.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiect finantat prin Programul Sapard - Masura 3.4 – Turism rural - Ajutor financiar nerambursabil de la Bugetul de Stat, in conditiile Programului Special de Preaderare pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala in valoare de 363.113 lei