Cabana Valentina
.ro .en
Oferte speciale

Ofertă Paște 2023

Tip pachet

Demipensiune

Camera dubla

Family Room

Apartament

 

Pachet 3 nopti/4 zile

14 aprilie – 17 aprilie

 

2150 lei/persoană

 

2200 lei/persoană

 

2300 lei/persoană

 

 

Pachet 4 nopti/5 zile

14 aprilie – 18 aprilie

 

2450 lei/persoană

 

2500 lei/persoană

 

2600 lei/persoană

 

Tarifele sunt exprimate în lei/persoană/sejur și includ taxa hotelieră de 1% și TVA 9%. Copiii cu vârsta de până la 5 ani beneficiază de gratuitate. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 – 10 ani plătesc 25% din tariful/pers/sejur, iar copii cu varsta de peste 10 ani platesc 75% din tariful/pers/sejur  si beneficiaza de pat suplimentar si loc la masa. Pentru toate tipurile de camere se iau în calcul minimum 2 adulți plătitori, iar pentru copii se ia în considerare vârsta împlinită la data cazării.

Servicii incluse pe toată durata sejurului:  

1.        Cazare– condiții de 4*

Camera dublă oferă condiții exclusiviste, fiind dotată cu pat matrimonial (180x200cm) sau 2 paturi (90x200cm); minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD cu diagonala de 81 cm; balcon cu vedere panoramică.

Family Room este o cameră foarte spatioasă (36 mp) destinată familiilor cu copii:  un pat matrimonial extra large (200x200cm) și un pat dublu (140x200cm), minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD 81 cm; șemineu electric

Apartamentul are un dormitor cu pat matrimonial (180x200cm); baie proprie cu duș, prosoape și cosmetice hoteliere, televizor LCD cu diagonala de 81 cm; minifrigider; fierbător electric și accesorii (hospitality tray) și un living dotat cu doua paturi 90x200cm, două balcoane cu vedere panoramică, șemineu electric.

2.        Mic dejun - Micul dejun conține preparate proaspete tradiționale, brânzeturi, legume, ouă, prăjituri, fructe, cafea, ceai și lapte.  

3.        Cina cuprinde: supa/ciorba, feluri principale, desert și băuturi alcoolice și nealcoolice. 

4.        Five o’clock  - Vă invităm să savurați în fața șemineului o prajitură de casă, însoțită de o ceașcă de ceai aromat sau o cană cu vin fiert, într-o atmosferă caldă, cu muzică lounge, clasică, café-concert sau jazz.  

5.        Play&fun - la recepția pensiunii găsiți cărți de joc, table, șah, monopoly, rummy sau poker  

6.        Parcare - O parcare generoasă este pusă la dispoziția turiștilor în mod gratuit și în condiții de siguranță. 

7.        Masă festivă de Paște - Meniu specific sărbătorilor pascale: oua roșii, cozonac, pască, drob, preparate traditionale, bors de miel, supa de gaina cu taitei de casa, friptura de miel, cartofi aurii, piure de legume, salata verde cu lamaie, sarmalute in oala de lut cu mamaliguta, băuturi, muzică bună. 

Activități opționale contra cost sunt oferite de partenerii noștri locali: 

1. Vizitarea Mânăstirilor Bucovinei însoțiți de un ghid turistic - de la 150 lei/persoană

Pe o raza de 35 km puteți vizita principalele mânăstiri ale Bucovinei: Voroneț, Humor, Pătrăuți, Arbore, Sucevița, Moldovița, Putna. La cerere, organizăm excursii de grup.

2. Alte obiective turistice : Cacica - Sanctuarul Catolic și Mina de Sare; Marginea – ceramica neagră; Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Bucovinei, Tiroliana de la Palma – cea mai mare tiroliana din țară

3. Parcul Ariniș  - La numai 7 km distanță vă așteaptă Parcul Ariniș cu următoarele atracții:

§  Telescaun & pârtie ski cu instalație nocturnă;

§  Piscină acoperită;

§  Terenuri & sala de sport

§  Aventura Park

4. Plimbare cu sania sau căruța prin împrejurimi – de la 80 lei/persoană  

Relații și rezervări:

Tel: 0722.309.361; E-mail: info@cabanavalentina.ro; www.cabanavalentina.ro

 


  


 

 

Proiect finantat prin Programul Sapard - Masura 3.4 – Turism rural - Ajutor financiar nerambursabil de la Bugetul de Stat, in conditiile Programului Special de Preaderare pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala in valoare de 363.113 lei