Cabana Valentina
.ro .en
Partie de ski

Partia de ski Gura Humorului

Situata la 7 km de Cabana Valentina, partia de ski inaugurata in 2010, ofera conditii excelente pentru a petrece clipe de neuitat. Dotata cu telescaun, partia ofera conditii optime pentru aproximativ 873 de schiori pe zi. Partia de ski are o lungime de 1.478 de metri si o diferena de nivel de 283 de metri, cu o inclinare medie de 19,7 la suta. De asemenea, beneficiaza de un tun de zapada performant si locuri de parcare pentru 360 de autoturisme si zece autocare. Urcarea cu telescaunul costa 10 lei, iar cu teleschiul, 4 lei.

Cabana Valentina, cabana de ski perfecta

Cabana Valentina ofera conditiile perfecte pentru o vacanta la ski. Situata la 7 km de partie, cabana destul de aproape de partie, dar si destul de retrasa pentru seri placute si linistite. Cabana de ski Valentina este ideala pentru zile pline de ski si seri relaxante si romantice. Atmosfera calma si placuta, partia la standarde europene, peisajele desprinse din basme, toate acestea insumate se transpun in vacanta de vis la ski pe o partie performanta dotata cu teleschi, telescaun si nocturna.

Partie ski Gura Humorului
Nocturna partie ski Gura Humorului
Piscina acoperita Gura Humorului
Aventura Park Gura Humorului

Proiect finantat prin Programul Sapard - Masura 3.4 – Turism rural - Ajutor financiar nerambursabil de la Bugetul de Stat, in conditiile Programului Special de Preaderare pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala in valoare de 363.113 lei